Afbeelding

Clubs ingedeeld voor districtsbeker

Sport 110 keer gelezen

Nissewaard – Het duurt nog even voordat de amateurvoetballers in de regio weer starten met de competitie. De eerste trainingen en oefenwedstrijden gaan binnenkort van start. In aanloop op het seizoen worden er traditioneel weer poulewedstrijden gespeeld door de clubs uit de regio. De clubs zijn ingedeeld in poules tot en met de tweede klasse en tot en met de vierde klasse.

In Groep 1 zitten geen ploegen uit onze regio. In groep 2 zit SC Botlek in poule 27 samen met Zinkwegse Boys, Oud Beijerland en Hekelingen. In Poule 34 zitten Abbenbroek, Bernisse, Zwartewaal en DVV'09 aan elkaar gekoppeld. In poule 37 zit naast Simonshaven ook NSVV, SNS en WFB.

Poule 40 daar zit OHVV samen met Melissant, Vlotbrug en Den Bommel. SCO'63 komt in poule 58 uit tegen Goudswaardse Boys, Meeuwenplaat en Nieuwenhoorn.

In eerder stadium werd Spijkenisse voor de landelijke beker al gekoppeld aan Nootdorp, Zuidland en PFC. Voor alle poulewedstrijden geldt dat er wordt gespeeld in het weekend van 22 en 23 augustus, dinsdagavond 25 augustus en het weekend van 29 en 30 augustus.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant