Afbeelding

Softbalsters HSV Spikes nog steeds zonder zege

Sport 115 keer gelezen

Spijkenisse- De softbalsters van HSV Spikes wachten na de 3-17 nederlaag op het Sportpolderpark in Hekelingen tegen de nog ongeslagen koploper Zwijndrecht 2 nog altijd op de eerste overwinning.

'We wilden dit seizoen een klasse hoger spelen, maar hebben nu acht wedstrijden gespeeld en tot op heden alles met grote cijfers verloren', verklaarde coach Roland Machielsen het tot nu toe in mineur verlopen seizoen. 'De derde klasse is zeker niet te hoog gegrepen, we spelen ook niet zozeer tegen de tegenstander, maar onderschatten onszelf. We maken onnodig veel foutjes, die we vorig jaar niet maakten, maar die nu wel gelijk worden afgestraft.' De HSV begon overigens goed, want na drie inningen leidde het team mede door een homerun van Carola Buchly in de tweede inning met 3-1. 'Daarna was het gewoon over, profiteerde Zwijndrecht en liep over ons heen. Het is nu zaak om uit de neergaande spiraal te komen.'

Line-up: Vanessa Hopman-Vleggaar (9), Ellen Lok (8), Patty Elbracht (7), Carola Buchly (DP), Denise van Rooij (2), Marijke Keijzer (5), Nardy Koch-Verdam (6), Rumy van Dijk (1), Valery Schelleboom-Themen (4), Karin Machielsen-Steenbruggen (3). Kimberly Partoredjo in de 5e inning voor Rumy van Dijk en Eva Versloot voor Patty Elbracht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant