VV Spijkenisse, MC1.

Spijkenisse MC 1 Kampioen

Sport 172 keer gelezen

Spijkenisse - De meiden van Spijkenisse MC1 zijn kampioen geworden.

Vooraf leek de wedstrijd tegen SVS uit Capelle aan den IJssel een formaliteit, gezien het zeer goede doelsaldo van Spijkenisse ten opzichte van kampioensconcurrent VVOR. De wedstrijd werd gespeeld op het hoofdveld van sportpark Jaap Riedijk  alwaar de tribune goed gevuld was met vele bezoekers. Met muziek tijdens de warming up en ook nog de speaker van het eerste elftal die beide opstellingen omriep was de juiste sfeer voor een echte kampioenswedstrijd gecreëerd. Spijkenisse schoot uit de startblokken en binnen 25 minuten stond er 4-0 op het scorebord. Hierna nam Spijkenisse wat gas terug en scoorden de bezoekers twee keer: 4-2. Een versterkt SVS begon de tweede helft sterk en scoorde de 4-3. SVS bleef drukken, en de gelijkmaker hing in de lucht. Het was echter Spijkenisse dat uit een goed uitgevoerde counter 5-3 maakte. SVS verkleinde binnen een minuut de marge weer naar één doelpunt. Langs de kant van het veld werden de champagne en de bloemen al klaar gezet en het was wachten op het laatste fluitsignaal. Maar net voor dit signaal tikte Spijkenisse de bal in eigen doel. Eindstand 5-5. Het gelijke spel mocht de pret niet drukken, de ontlading was groot. Spelers, begeleiders en supporters maakten er een groot feest van.

Voor het nieuwe seizoen is de voetbalvereniging Spijkenisse op zoek naar enkele meiden in de leeftijd van 14 tot16 jaar, die het team willen komen versterken. Meer informatie hierover vind je op www.VVSpijkenise.nl