Beleef kunst tijdens de nachtelijke uren.
Beleef kunst tijdens de nachtelijke uren.

Nacht van de Kunst: Dromen, Durven, Doen!

Cultuur 121 keer gelezen

Spijkenisse - Tijdens de Nacht van de Kunst op 27 juni openen de vier grootste culturele instellingen van de stad voor één keer hun deuren tot in de late uurtjes. Tussen 20.00 tot 02.00 uur zijn er volop gewaagde dans-, muziek-, zang-, en literaire optredens die in het teken staan van het thema DURF!

De Boekenberg
Laat je opsluiten in de escape room van De Boekenberg en probeer te ontsnappen door raadsels, puzzels en codes te kraken. Bezoek daarna het mooie overdekte terras en luister naar de woordkunstenaars van Woorden Worden Zinnen, die de grenzen van de Nederlandse taal durven te overschrijden.

Centrum voor de Kunsten
Herbeleef de FlowerPower periode in het Centrum voor de Kunsten en durf uit je comfort zone te stappen. Doe dingen die je anders nooit doet: maak muziek, dans, gooi en smijt met verf! Laat je verrassen door de expressieve uiting van kunst.

RAR
Galerie RAR organiseert een speciale editie van LiteRAR en een open podium, waarbij je kennis kunt maken met lokaal talent. Luister naar dichters, columnisten, verhalenvertellers en muzikanten met lef.

De Stoep
Deze editie zal Theater de Stoep voor het eerst deelnemen als één van de locaties! In het theater wagen de muzikanten van het Ferrero Piano Trio zich aan klassieke stukken met als doel een zo goed mogelijke uitdrukking te geven aan de bedoelingen van de componist. In de foyer kun je onder het genot van een hapje en drankje luisteren naar diverse optredens. Ook is in De Stoep vanaf 23.30 uur de Afterparty met live muziek en DJ Ricky Rebel.

Meer informatie en het blokkenschema vind je op www.theaterdestoep.nl en facebook.com/nachtvandekunst Toegang is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant