Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

Hockeyers Spijkenisse in evenwicht met Pelikaan

Sport 114 keer gelezen

Roosendaal- De hockeysters van HV Spijkenisse en Pelikaan zijn door treffers van Martijn Been en Jelle Kuurstra een 2-2 (1-2) gelijkspel overeen gekomen.

'Waarom de 1-3 van Jelle werd afgekeurd blijft voor een ieder een raadsel. Jammer, want we hadden de lijn van de overwinningen graag nog een keer doorgetrokken', sprak coach Erik Beekman lovend over de progressie van zijn team vooral na de winterstop. 'We hebben hoog genoteerde clubs als Dordrecht (5-2) en Ypenburg (11-1) met grote cijfers verslagen. Ik ben niet ontevreden, maar er had meer ingezeten. De jonge jongens spelen nog te wisselvallig. Ik ben benieuwd wat zij het volgende seizoen kunnen brengen. De mannen kunnen een wedstrijd lezen. Leuk is te zien dat zij met goede aanvallen steeds meer kansen creëren en deze ook afmaken. De jonge spelers beginnen in het ritme te komen en dat gaat zich nu uitbetalen.'

HV Spijkenisse: De Kam; Molendijk, Been, Veloo, Noels; Kuurstra, Weijmar, Bellaard; De Puij, Schoon, Snel. Taselaar, Buik, Geurts en Muller kwamen ook in actie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant