Honkballers onderuit bij voormalig speler

Sport 118 keer gelezen

Oude Tonge – De honkballers van HSV Spikes hebben zondag een nederlaag moeten incasseren. Bij Islanders, getraind door oud-speler Sylvester Rozema, ging de ploeg onderuit. De Spijkenissers gaven een voorsprong weg en verloren uiteindelijk met 7-6 van de ploeg van Goeree Overflakkee.

'Het ging eigenlijk best wel gelijk op in het duel. We deden niet onder voor elkaar. Dat duurde eigenlijk tot de vijfde inning. We stonden voor met 4-0. Daarna komen zij echt met een uitstekende pitcher wissel. Daar hadden wij totaal geen antwoord op. Dat was een goede zet van Sylvester Rozema, de coach die een vriend van mij is. We komen dan nadat zij voorkomen terug tot 6-6. Dan maken we in de achtste inning een fout en daardoor kunnen zij uiteindelijk de winnende scoren', meent coach Rene Stoutjesdijk.

Cijfers
Bij de Spijkenisser honkballers was Clyde Carty de beste slagman met een gemiddelde van 1.000 (1 uit 1). Op de heuvel stond Bryan Sommeling. Zijn cijfers waren 6 4 6 3. Op tweede pinksterdag is Blue Hitters de tegenstander van HSV Spikes.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant