Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

Hekelingen sluit af met nederlaag tegen Spartaan ‘20

Sport 156 keer gelezen

Rotterdam- Hekelingen heeft het seizoen afgesloten met een 2-1 (2-0) nederlaag tegen Spartaan '20 en is daarmee geëindigd op de twaalfde plaats in de vierde klasse F.

'Het was een wedstrijd met weinig strijd waardoor we terecht met 2-0 achter kwamen', stelde trainer Ad Reijtenbagh. 'In de tweede helft hebben we het veel beter gedaan en hebben we met die ene goal (Jessy Povinelli, DR) te weinig gekregen. Maar goed, gezien het hele seizoen was het niveau van strijd te laag. Dat zal volgend seizoen beter moeten worden. Dat komt ook door het scorende onvermogen. Als we een goal tegen kregen, gingen de koppies te snel hangen. Tegen Spartaan '20 liepen we twee keer in het mes, terwijl we zelf verzuimden de kansen te benutten. We gaan er alles aan doen om de selectie breder te maken. Ik hoop dan ook dat we de linkspoten Coen Spitters en Kenan Dedeci weer terug hebben. Dat zijn spelers met een vaste waarde en een goede agressie in het spel hebben, die we na de Pasen door blessures zijn kwijtgeraakt.'

Hekelingen: Wesley de Vos; José Ayala, Desney Bakker (70. Frank Luyten), Trond Andersen, René Rombouts (75. Louis Akkermans); Jessy Povinelli, Joey Wertz, Robin Boere; Bilal Tsouli, Enes Cingu (55. Kenan Dedeci), Zakaria Cheikh.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant