Bernisse gaat met vertrouwen de promotiecompetitie in. Foto's: Peter de Jong.
Bernisse gaat met vertrouwen de promotiecompetitie in. Foto's: Peter de Jong.

Bernisse gaat met vertrouwen promotiecompetitie in

Sport 318 keer gelezen

Heenvliet- Bernisse heeft door een 2-2 (2-0) gelijkspel tegen kampioen Rockanje de tweede plaats in de vierde klasse G behouden.

Sem Lissenberg met een snelle 1-0 uit een voorzet van Yuri Dubois en Mo Baydar met een goal uit een voorzet van Michael van der Velde halverwege de eerste helft brachten Bernisse zo halverwege de eerste helft op 2-0. 'Daarna vergaten we door te drukken', doelde trainer Peter Hoek op de kansen voor Yuri Dubois na de snelle 1-0, het schot op de lat van Tim de Groot en Rick Onderstal. 'Rockanje raakte ook nog de lat, maar met de twee tegengoals in het laatste kwartier hebben we onszelf tekort gedaan. Maar goed, we zijn tweede geworden en hebben het daarmee fantastisch gedaan. En we zijn nog niet klaar hè. We hebben enkele spelers de rust gegund om fit aan de nacompetitie te beginnen.' Bij Bernisse ontbraken onder andere Jeroen de Wit, Berry de Ridder en Marc Althusius. Bernisse begint de promotiecompetitie aanstaande zaterdag in Bergen op Zoom tegen Alliance. De return van de tweestrijd zal op zaterdag 23 mei op het sportpark langs de Groene Kruisweg in Heenvliet worden gespeeld.

Bernisse: Rowdy Maring; Michael van der Velde (65. Joris Bontenbal), Jordy van den Berg, Tim de Groot, Jean Paul Kers; Jeroen Brederland (70. Admir de Kok), Erik Hoek, Rick Onderstal, Mo Baydar; Sem Lissenberg, Yuri Dubois (68. Rolph van der Linden).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant