Archieffoto Peter de Jong

PFC sluit het seizoen waardig af bij voormalig concurrent

Sport 93 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs – PFC heeft het seizoen waardig afgesloten. De kampioen uit Geervliet verloor donderdagavond nog van degradant OHVV, maar zondag werd het slotduel tegen voormalig concurrent om het kampioenschap, TOGB, gewonnen met 2-3. Bij rust stond het 1-0.

Het was voormalig Spijkenisse-speler Dane Oost die voor de 1-0 zorgde, maar kort na rust was het Brian van Dam die voor de gelijkmaker zorgde bij PFC. Vervolgens kwam TOGB via Joey Lems weer op voorsprong, maar het was Rowan Zechiël die voor 2-2 zorgde. Kort voor tijd was het Adner Viera Mendes Texeira die de eindstand bepaalde op 2-3.

'We hebben genoeg kansen gekregen. We raakten de paal en de lat steeds en ook TOGB kreeg mogelijkheden. We hebben wel laten zien dit seizoen dat wij de terechte kampioen zijn geworden. We hebben het op een waardige manier afgesloten ', meent elftalleider Han Zevenbergen. PFC keert na een jaar afwezigheid terug naar de eerste klasse onder leiding van John Stougje en Francis Janse.