OHVV won met 8-2 van SVDPW, maar degradeerde toch naar de derde klasse: Foto's: Theo van Kralingen
OHVV won met 8-2 van SVDPW, maar degradeerde toch naar de derde klasse: Foto's: Theo van Kralingen

OHVV ondanks monsterzege gedegradeerd naar 3e klasse

Sport 112 keer gelezen

Oudenhoorn – OHVV heeft er de laatste weken alles aan gedaan om niet te degraderen. Donderdag werd nog gewonnen bij kampioen PFC en zondag werd in het slotduel nummer twee SVDPW naar huis gestuurd met 8-2! Toch bleek dit niet genoeg voor de ploeg uit Oudenhoorn, men degradeerde naar de derde klasse.

De concurrenten Excelsior '20 en Groeneweg, wonnen ook hun duels. SVDPW kwam met zeven invallers naar OHVV en toen na drie wissels een speler wat pijntjes voelde gingen de Schiedammers met tien man spelen. Zij waren bij een nederlaag gebaat om in hun nacompetitie voor promotie geen Haagse ploeg tegen te komen. Yannick Ponit en Casey van Os openden de score voor rust. Na de thee waren het Ramon van der Bie, Yannick Ponit (2), Thomas Biesheuvel, Jarno Huysman (3), die de eindstand naar 8-2 tilden, maar dat mocht niet meer baten.

Eindsprint te laat
'Wellicht sta je nu op de plek waar je hoort. We kunnen bovenin de derde klasse mee en onderin de tweede klasse. Hierdoor spelen we ieder jaar ergens voor. We zijn als interim trio zeker niet te laat gekomen, dat zou betekenen dat alles aan Arie Horstink zou liggen, dat is zeker niet het geval. De jongens moeten in de spiegel kijken over het verlopen seizoen', zegt interim coach Harry Rusken na het duel.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant