Afbeelding

OHVV leeft nog na winst bij kampioen PFC

Sport 94 keer gelezen

Geervliet – Het wonder van Oudenhoorn bestaat toch nog. Waar veel mensen dachten dat OHVV zou degraderen, leeft de ploeg van Harry Rusken, Marcel Smith en Adrie Poldervaart nog. Vanavond werd het restant bij kampioen PFC uitgespeeld. OHVV won met 1-2.

Zondag in het eerste kwartier zorgde Berkan Bayraktar voor de eerste treffer. Nadat het duel werd stil gelegd na 25 minuten, doordat een vader van een speler onwel werd op de tribune, ging men vanavond aan de Toldijk verder. Na rust was het Patrick van Dorp die voor de gelijkmaker zorgde via een mooie vrije trap. Vervolgens mocht de bal op elf meter en was het opnieuw Patrick van Dorp die voor de verassende 1-2 eindstand zorgde.

´Wij hebben het niet zo op doordeweeks voetballen. We hebben dit seizoen drie nederlagen gehad en allemaal thuis tot nog toe´, meent Han Zevenbergen namens PFC.  Zondag zijn de laatste duels en daarin moet OHVV opnieuw winnen. Dan is SVDPW de tegenstander van de ploeg uit Oudenhoorn.

Om niet te degraderen moet OHVV winnen, daarnaast moeten ook Excelsior ´20 en Groeneweg geen punten halen. Dan eindigen drie ploeg met 28 punten. Die ploegen moeten dan onderling gaan uitmaken in een nacompetitie, welke ploeg tweede klasser blijft, wie er nacompetitie tegen degradatie gaan spelen en wie er met AGE samen rechtstreeks degradeert. Het wordt een spannende zondag aan de Eeweg in Oudenhoorn vanaf 14. 00 uur. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant