Zeven treffers waren niet genoeg om nacompetitie te ontlopen voor Abbenbroek. Archieffoto: Peter de Jong
Zeven treffers waren niet genoeg om nacompetitie te ontlopen voor Abbenbroek. Archieffoto: Peter de Jong

Zeven treffers Abbenbroek niet genoeg nacompetitie

Sport 123 keer gelezen

Abbenbroek – Abbenbroek heeft zondag haar uiterste best gedaan om de nacompetitie te ontlopen. Het leek daarvoor op de goede weg. De formatie van Bert van der Lijn won van Voorwaarts dat al is gedegradeerd met 7-1. Echter andere ploegen wonnen ook, zodat nacompetitie niet te ontlopen is.

Voor de thee was Danny Kanselaar twee keer trefzeker. Na de rust kwam Voorwaarts terug, maar vanaf de aftrap was het Kai Zeegers die de stand op 3-1 bracht. Daarna scoorde Roy Verwijs de vierde treffer van de middag. Twee treffers van Kai Zeegers en een goal van Danny Kanselaar completeerden het zevental treffers van de middag.

Helaas nacompetitie
Ondanks de grote zege speelt de ploeg uit Abbenbroek toch nacompetitie. 'In de drie keer dat we derde klasse speelden, moesten we drie keer nacompetitie spelen. Nu moet het dan maar eens gebeuren voor ons. Vandaag ging het redelijk gemakkelijk, we richten ons nu op de nacompetitie', meent coach Marco van Diën. Zondag is het slotduel tegen Antibarbari. Een week later start de nacompetitie.

Opstelling Abbenbroek:
Kevin Stokla; Arjan Blaak; Ben Kreemers; Jordy de Looze; Desmond van Dorp (75 Ferry Groen); Dennis Holsteijn; Kevin Dijksman; René Moerman (80 Frank Herrewijnen); Roy Verwijs; Danny Kanselaar (80 Michel Blok)en Kai Zeegers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant