Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

SC Botlek met één been in degradatiecompetitie

Sport 239 keer gelezen

Spijkenisse- SC Botlek lijkt na de 1-4 (0-2) nederlaag tegen NeptunusSchiebroek voor overleving in de tweede klasse gedoemd tot de degradatiecompetitie.

'We zullen zaterdag uit tegen Spirit, dat in de race ligt voor de derde periode, moeten winnen en dan zijn we nog afhankelijk van de resultaten van Lombardijen en Strijen', gaf trainer Rinus Schrijver aan dat het een zware klus zal worden om zich in de laatste competitieronde rechtstreeks veilig te spelen. 'NeptunusSchiebroek heeft een goede ploeg, maar desondanks hebben we vele kansen gehad om een gunstige score af te dwingen. We raakten zowel twee keer de paal als de lat en bovendien stond er een goede keeper bij Neptunus in de goal. Daarbij komt bij dat onze topscorer Nasser Abdalla al een tijdje droog staat. Ik hoop dat hij op tijd weer tot scoren komt.' John Ackon redde bij 0-3 de eer voor SC Botlek.

SC Botlek: Rijsdijk; Michilsen (12. Arp), Leurs (73. Kortsmit), Hoendersloot, Klaris (18. Louis); De Winter, Jamal Abdalla, Pols; Van der Meer; Nasser Abdalla, Ackon.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant