HVV Bernisse krijgt volgend jaar een andere hoofdtrainer. Archieffoto Peter de Jong.
HVV Bernisse krijgt volgend jaar een andere hoofdtrainer. Archieffoto Peter de Jong.

Bernisse laat zich door Melissant afslachten

Sport 226 keer gelezen

Melissant- Het vertrouwen van de spelers van Bernisse moet na de 6-1 (2-0) nederlaag in en tegen Melissant een flinke knauw hebben gekregen.

'Het was een wan vertoning', baalde trainer Peter Hoek vooral voor de trouwe supporters die altijd met hun club meereizen over de verrichtingen van zijn manschappen. 'We misten weliswaar enkele dragende krachten (Mark Althusius, Roman Pardon en Jeroen de Wit, DR), maar dat mag geen excuus zijn. Je wilt met het oog op de nacompetitie geen risico nemen, dus geef je sommige spelers met pijntjes rust, maar je gaat er niet beter door spelen. Wij hebben een ploeg die het moet hebben van werklust en als sommigen zich dan gaan inhouden, gaat het gewoon niet lukken. We willen de tweede plaats graag vasthouden, dus zullen we zaterdag thuis tegen Rockanje evenals straks in de nacompetitie bij de les moeten zijn.' Erik Hoek redde uit een penalty de eer. Bernisse treft in de nacompetitie RSC Alliance uit Roosendaal.

Bernisse: Mitchell Dekker; Michael van der Velde, Jordy van den Berg, Joris Bontenbal, Jean Paul Kers (40. Ricardo Schefferlie); Jeroen Brederland, Erik Hoek, Rick Onderstal, Mo Baydar (50. Mathew van der Meijden); Sem Lissenberg, Berry de Ridder.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant