HSV Spikes wonnen zondag met ruime cijfers van Hellevoet Athletics. Foto: Peter de Jong
HSV Spikes wonnen zondag met ruime cijfers van Hellevoet Athletics. Foto: Peter de Jong

HSV Spikes wint derby tegen Hellevoet Athletics

Sport 305 keer gelezen

Spijkenisse – De heren van HSV Spikes hebben zondag de derby met Hellevoet Athletics gewonnen. Het werd 14-4 voor de ploeg van René Stoutjesdijk. Montiano Blom, de coach van de Hellevoeters had meer gehoopt in het duel tegen het team waarin hij zelf ook ooit speelde.

Toch vond Blom het achteraf terecht dat de winst naar de Spijkenisser tegenstander ging. 'Het is de juiste uitslag. Er waren een aantal mensen niet bij en wij hebben een team waarin we aan het bouwen zijn. Wij hadden vandaag twee werpers van 17 jaar en een invaller van 15 jaar. Ik ben dan trots op hoe snel ze iets leren. We hebben tot de zesde inning mee kunnen doen. Toen stond het 6-4, in de zevende inning was het op', weet coach Blom van de Hellevoeters.

Gelijk op
'Het ging redelijk gelijk op tot de vierde inning. Toen liep het bij ons matig en ging het niet altijd goed. Wij leken in de zevende en laatste inning wel wakker geschud. Toen konden wij pas uitlopen naar 14-4. Ik moet zeggen dat ik Hellevoet helemaal niet slecht vond. De punten werden door fouten steeds gescoord', is de visie van René Stoutjesdijk namens de Spijkenissers die op de derde plaats staan. Hellevoet Athletics staat laatste. De Spijkenisers spelen zondag hun volgende duel tegen Blue Hitters. Voor het team uit Hellevoetsluis wacht zaterdag Schiedam.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant