Afbeelding

Softballers HSV Spikes op stoom na zege op Adegeest

Sport 83 keer gelezen

Voorschoten - De heren van HSV Spikes doen het uitstekend in de beginfase van de competitie in de eerste klasse. De ploeg uit Spijkenisse wist vrijdagavond ook het tweede duel van deze jaargang winnend af te sluiten. Het werd 4-6 in het duel bij Adegeest.

Toch ging het vanaf de start niet direct van een leien dakje voor de ploeg die wordt gecoacht door Perry Dufais, Aad vander Kanden en Marcel Swarttouw. De thuisploeg gaf zich niet direct gewonnen en kwam voor met 2-1. Die achterstand kon later worden omgebogen in een voorsprong voor de Spijkenisser softballers.

Punten sprokkelen
'Na onze achterstand wisten we op gelijke hoogte te komen. Vervolgens hebben we iedere inning wel onze puntjes bij elkaar weten te sprokkelen. Ik moet zeggen dat de pitching vandaag fantastisch was. We begonnen met Tom Koch op de heuvel en daarna werd hij uitstekend vervangen door Titus Blom. Het was een verdienstelijke overwinning die we hebben geboekt op Adegeest', meent Marcel Swarttouw na afloop van het duel. Vrijdagavond staat het duel bij Hawks gepland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant