Afbeelding

WNF natuurmiddag: word WaterSpaarder

Actueel 115 keer gelezen

Spijkenisse - We moeten zuinig zijn op onze aarde. Warm water verspillen is energie verspillen. En energie verspillen is slecht voor onze aarde. Word daarom WaterSpaarder. Dat kan als je naar de WNF natuurmiddagen op 2 mei, 30 mei en 27 juni in het Milieuhuis komt. Alle middagen zijn van 13.00 tot 15.00 uur. Het MilieuHuis ligt in de Boekenberg.

WaterSpaarder worden is niet zo ingewikkeld als het misschien klinkt. Je krijgt te horen hoe je je vader, moeder, broertjes en zusjes kunt leren om warm water te sparen door korter te douchen. Zelf weten jullie dit natuurlijk al lang. Zaterdag 2 mei hoor je meer over het Waterspaardersproject en kun je kijken naar een filmpje hierover. Daarna ga je een douchegel- of shampoofles ontwerpen. En wat is er leuker dan dat je deze fles een paar weken later mee neemt om in jullie douche te zetten en te gebruiken. Aan het eind van de middag kun je mee doen aan een spel. Het WaterSpaarders Doeboekje krijg je om thuis mee verder te werken.

Mee doen is gratis, Er is plaats voor 25 kinderen van 6 tot 12 jaar. Je moet je wel even opgeven via rangerswnf@hotmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant