Afbeelding

Open Rit Motorclub Spikebikers

Actueel 292 keer gelezen

Zondag 3 mei organiseert Motorclub Spikebikers zijn jaarlijkse gratis open rit. Deze rit is voor alle motorrijders die wel eens wat meer willen weten over de Spikebikers en willen ervaren hoe het is om in een groep te rijden.

De groep verzamelt om 09.30 uur op het startpunt: het fastfoodrestaurant aan de rand van Spijkenisse. Om 10.00 uur gaat het over Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland. Onderweg biedt de club u koffie met gebak aan. Ook is er gelegenheid voor een lunch op eigen kosten. De lengte van de rit is 170 km.

De Spikebikers is een motorclub met als basis Spijkenisse. Per jaar organiseert de club een aantal toertochten voor leden, waaronder ook een lang weekend rond Hemelvaart en meestal een weekendtoertocht. Leden komen uit de hele regio en rijden rond op diverse merken motoren.

Belangstellenden zijn welkom een keer  mee te rijden en de sfeer te proeven van het rijden in groepsverband.  Voor verdere informatie en toeragenda kijkt u op www.mcspikebikers.nl of op Facebook MC Spikebikers. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant