Bernisse speelde zaterdag met 5-5 gelijk tegen Flakkee. Foto's: Peter de Jong

Bernisse scoort vijf keer tegen Flakkee maar wint niet

Sport 167 keer gelezen

Heenvliet - Bernisse en Flakkee hebben zaterdagmiddag een ware voetbalshow weggegeven. De ploeg van Peter Hoek scoorde vijf keer maar dat bleek niet genoeg voor de overwinning. Het werd 5-5, bij rust stond het 3-1.

Voor de thee was Bernisse de veel betere ploeg. Het was Marc Althusius die voor de openingstreffer wist te zorgen. Vervolgens was het Muhammed Baydar die twee keer het net van Flakkee wist te vinden en zo de score naar 3-0 wist te tillen. Nog voor de thee was het Flakkee dat iets terug deed.

Tweede helft liep anders
Na rust ging het er anders aan toe. Eerst maakte Marc Althusius wel de 4-1 voor de ploeg uit Heenvliet. Flakkee werkte de achterstand weg en kwam zelfs tot 4-4. Hierna was het Joris Bontebal die voor de 5-4 zorgde, maar ook nu kwam Flakkee terug tot 5-5.

Korfbaluitslag
'Het leek wel korfbal vandaag. Je komt voor met 4-1 en dat mogen we natuurlijk nooit meer weggeven. We moesten wisselen en de spoeling was wat dun. We krijgen kansen, maar zij scoren twee keer via buitenspel. We komen drie minuten voor tijd op 5-4, maar ook dat redden we niet', zegt Peter Hoek die met zijn team nog altijd tweede staat en een punt op de concurrentie uitliep. Zaterdag staat het treffen met NTVV dat tiende staat op het programma.Daarna volgen Melissant nog en Rockanje.