Archieffoto Peter de Jong

Simonshaven pakt drie punten bij Zinkwegse Boys

Sport 134 keer gelezen

Zinkweg - Simonshaven heeft goede zaken gedaan in het duel bij Zinkwegse Boys dat zevende staat. De ploeg van Richard van der Werf won zaterdag met 2-3 in de Hoekse Waard. Bij rust stond het 1-1.

Simonshaven kwam op voorsprong via Sylvester Mirer, maar zag vervolgens Zinkwegse boys langszij en zelf voor komen. Het was Dave van Dongen die de ploegen weer op gelijke hoogte bracht. Vervolgens was het van Dongen die neergelegd werd en Simonshaven kreeg een penalty die werd benut door Kevin Francois.

Betere ploeg
´Op de overwinning is niets af te dingen. We maakten na rust snel de 2-2. We kregen allebei nog wel kansen. Dan krijgen we een penalty en hebben het op het eind dan nog goed dicht gehouden´, zegt Richard van der Werf na afloop. Zaterdag speelt men tegen Spartaan ´20. Door de overwinning van zaterdag staat Simonshaven nu op de tiende plaats. Voor de ploeg uit Nissewaard is er deze competitie verder weinig eer te behalen.