Archieffoto Theo van Kralingen

Abbenbroek geeft de goals weg bij Besiktas

Sport 96 keer gelezen

Rotterdam - Abbenbroek had zondag meer verwacht in het duel met Besiktas. Toch ging de formatie van Bert van der Lijn onderuit. Het werd 4-1 voor de thuisploeg, die bij rust met 1-0 leidde.

De enige treffer kwam van Danny Kanselaar. 'Voor rust hebben we best nog wel kansen gehad. Het ging gelijk op. Narsut zijn drie persoonlijke fouten die voor drie treffers zorgen. Dat gebeurt dan eigenlijk door de verdediging die juist de laatste weken het zo goed deed. We moeten hier ook niet te lang over nadenken en ons vizier richten op de komende tegenstander', meent Marco van Diën na het duel. Die tegenstander wordt zondag Kethel Spaland. Door de nederlaag staat de ploeg nog altijd twaalfde in de derde klasse en strijdt men voor lijfsbehoud.