De dames van HVOS hadden weinig moeite met WHC. Foto: Peter de Jong
De dames van HVOS hadden weinig moeite met WHC. Foto: Peter de Jong

Handbalsters hebben geen moeite met WHC

Sport 1.017 keer gelezen

Spijkenisse - De dames van HVOS hebben zondag een makkelijke middag gehad tegen WHC. De ploeg van Jean Poul Scholten won het duel met 25-9. Bij rust stond het al 11-6 voor de ploeg uit Spijkenisse.

'We kwamen heel erg snel voor met 6-0. We waren heel erg geconcentreerd aan het spelen. We merkten eigenlijk al heel erg snel dat zij niet naar Spijkenisse waren gekomen om er heen hele leuke pot handbal van te maken. Ze maakten enorm veel overtredingen en ik moet zeggen dat wij daar heel erg proffessioneel mee zijn omgegaan', meent Jean Poul Scholten na afloop van het duel met veel treffers voor HVOS.

Weinig tegentreffers
Het is opvallend dat zij na rust maar drie keer ons doel weten te vinden. Ze waren dan ook helemaal niet met de score bezig. Ze deden erg hun best om ons te irriteren. Ook na rust waren er weer heel erg veel overtredingen', zegt Scholten tot besluit. Zondag is Gemini de volgende tegenstander voor de ploeg uit onze gemeente.

Opstelling HVOS:
|Ingrid de Jong; Angela Buscher (6); Jolanda van der Sluis (8); Eline van der Meer (3); Saskia van der Sluis (1); Sara Sundermann (1);l Iris Vonk (1); Cindy Makor (2); Claudia van Zwieten (2); Frederiue Benschop (1); Lisa Hofman.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant