De Kempvis sloot zaterdag de competitie af met een zege. Foto's: Peter de Jong
De Kempvis sloot zaterdag de competitie af met een zege. Foto's: Peter de Jong

Waterpolosters Kempvis winnen nipt van Wiekslag

Sport 195 keer gelezen

Spijkenisse - De dames van De Kempvis hebben zaterdagavond medeconcurrent Wiekslag weten te verslaan. De ploeg van Peter Koster won het duel in het Riviérabad met 7-6. Bij rust stond het nog 3-3.

'We hebben de laatste weken een stijgende lijn laten zien. We worden met de week evarener. We wilden de goede lijn doortrekken. In het begin liep het niet zo. Dat waren denk ik toch de zenuwen. We redden het toen net niet. Het tweede deel van de wedstrijd was wel in ons voordeel', zegt coach Peter Koster aan het eind van zijn laatste duel als coach van de Spijkenissers. 'Ik heb werk gevonden in het zuiden van Nederland en dan is dit helaas niet meer te combineren voor mij. Ik zou wel kunnen coachen, maar geen trainingen kunnen geven. Dat werkt niet dus moeten we een andere oplossing zien te vinden', meent Peter Koster na het duel.

Speelsters Kempvis:
Amanda Lubbe (Tinka de Haan); Divera Bakker (1); Ilse Kuller (3); Britt vna Yperen; Sophie Goudriaan. PAtricia van Nierop; Sophie Kleinherenbrienk; Roxanne van Nieuwamerongen. en Nina Vermeer.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant