Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

Eigen goal doelman brengt SC Botlek de overwinning

Sport 79 keer gelezen

Dordrecht – SC Botlek blijft het uitstekend doen in de competitie in de tweede klasse D. De ploeg van scheidend trainer Rinus Schrijver won zaterdag bij Amstelwijck met 00-1, een stand die al bij rust was bereikt.

De enige treffer van het duel kwam niet van een speler van de ploeg uit Spijkenisse. Nadat een schot van John Ackon werd gekeerd was het doelman Frank Groeneweg die tegen een eigen verdediger wist aan te schieten en zo belandde de bal in het doel van de Dortenaren.

Gaan voor handhaving
Doel voor de ploeg van Schrijver was handhaving. Naast dat doel komt nu door de overwinning ook nog de derde periode in zicht. 'We zijn erg goed bezig. We gaan natuurlijk voor rechtstreekse handhaving. Als dat nu lukt, betekent dat eigenlijk ook de periodetitel, we staan bovenaan met Spirit. We hebben de 0-1 verdedigd. We deden dat als collectief', zegt Rinus Schrijver na de overwinning. Zaterdag wacht Oude Maas dat tweede staat in de competitie. Vervolgens staan er voor de ploeg uit Spijkenisse nog ontmoetingen met Neptunes-Schiebroek en Spirit gepland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant