Even puzzelen om het goede woord tevoorschijn te laten komen. Foto: René Bakker.
Even puzzelen om het goede woord tevoorschijn te laten komen. Foto: René Bakker.

Kunstroute geopend

Cultuur 139 keer gelezen

Spijkenisse - Gisteravond is de 8e editie van de Kunstroute Spijkenisse geopend door wethouder Martijn Hamerslag. Hij moest met behulp van chocoladeletters het woord kunstroute spellen en daarna de letters aanbreken.

De Kunstroute vindt plaats op  zaterdag 18 april en zondag 19 april 2015, tussen 11.00 en 17.00 uur. Verspreid over Spijkenisse/Hekelingen kunnen de bezoekers laagdrempelig kennis maken met verschillende kunstvormen, zoals schilderkunst, keramiek, beeldhouwkunst, fotografie, hoeden, edelsmeden etc. Deze route is tevens een gelegenheid bij uitstek om u te oriënteren op een eventueel te volgen cursus of workshop bij een van de deelnemers.

Een gratis kleurenbrochure vergemakkelijkt het zoeken. Deze brochure, met daarin ook informatie over de locaties en de kunstenaars, kan afgehaald worden bij o.a. de pop up galerie in winkelcentrum De Kopspijker, het gemeentehuis in Spijkenisse, de diverse VVV's, bibliotheken, Centrum voor de Kunsten, Kunstkring Voorne, bij diverse winkels (Woonboulevard / In den Biesenschuur), Atlas Hotel Holiday Spijkenisse en Carlton Oasis Hotel te Spijkenisse en natuurlijk tijdens de kunstroute ook bij de deelnemers zelf. 

De informatie over de deelnemers is ook te vinden op www.kunstroutespijkenisse.nl

Leerlingen van het Grafisch Lyceum maakten ook dit jaar weer een korte introductiefilm, waarin enkele deelnemers zijn voorstellen:

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant