Archieffoto Peter de Jong

Hekelingen krijgt te weinig tegen NBSVV

Sport 127 keer gelezen

Hekelingen- 'We hadden tegen NBSVV minimaal een gelijkspel verdiend', concludeerde verliezend trainer Ad Reijtenbagh met de te magere 1-0 voorsprong bij rust, die uiteindelijk leidde tot een 1-2 nederlaag.

Hekelingen was ondanks de harde wind en later de striemende regen tegen de nummer twee uit de vierde klasse F de betere ploeg, kreeg ook enkele riante kansen, maar het was slechts Bilal Tsouli, die al in de derde minuut raak schoot: 1-0. De thuisclub bleef de toon aangeven, maar de score bleef voor rust onveranderd. Het scorebord kwam in het tweede deel wel in beweging, maar dan voor de club uit Nieuw-Beijerland. Hekelingen moest wederom opboksen tegen de inmiddels gedraaide wind. Het tij keerde zich tegen Hekelingen, toen ex-Hekelinger en huidige voorzitter van NBSVV Danny Pelizzon zijn club naast Hekelingen schoot: 1-1. Nadat de equipe van Hans de Heer met een zwabberschot op 1-2 was gekomen, liet invaller Jordy Dijkshoorn één op één de kans op de gelijkmaker liggen. 'We hebben in elk geval de vernederende 5-0 nederlaag eerder in het seizoen met goed voetbal recht gezet.' Coen Spitters en Kenan Dedeci moesten vanwege een hamstringblessure vervangen worden. Hekelingen speelt aanstaande zaterdag thuis tegen Egelantier Boys.

Hekelingen: Wesley de Vos; René Rombouts, Trond Andersen, Tjerk van der Graaf, Coen Spitters (20. Robin Boere); Tobias Hosten, Kenan Dedeci (75. Frank Luyten); Joey Wertz; Bilal Tsouli, Enes Cingu, Nuni Thode (46. Jordy Dijkshoorn).