Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

SV Simonshaven kan GOZ niet van kampioenschap afhouden

Sport 110 keer gelezen

Simonshaven- SV Simonshaven heeft zijn huid zo duur mogelijk verkocht, maar kon niet voorkomen dat GOZ middels een 0-4 (0-2) overwinning na enkele droge jaren dan eindelijk de kampioensvlag in top mocht hijsen.

'Laat ik voorop stellen dat GOZ zonder enige twijfel op alle fronten de beste ploeg heeft van de afdeling. Maar het speelde om het kampioenschap, was dus nerveus. Door niet goed ingrijpen hielpen wij GOZ met 0-1 in de wedstrijd, waarna een makkelijk gegeven strafschop hen met de 0-2 verder bracht. Maakt Dave van Dongen één van de twee honderd procent kansen, dan had het best nog wel eens spannend kunnen worden', maar bij 0-3 was het over', analyseerde Richard van der Werf de nederlaag van zijn ploeg en het verdiende kampioenschap van de club uit Mijnsheerenland. Bij Simonshaven maakte B-junior Bas Moree een uitstekende invalbeurt. Simonshaven speelt aanstaande zaterdag in Zinkweg tegen Zinkwegse Boys.

SV Simonshaven:  Bas Oster; Nick Veraart, Desley Hermsen, Yoran Belder, Kevin Francois; Tom Zuidmulder (46. Silverster Mirer), Richard van Baalen; Dave van Dongen (75. Chris Rinia); Bjorn Kommeren, Jeroen de Kruik, Carlo van der Linden (65. Bas Moree).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant