Jan de Koning (l) en Kees van Oers in hun finalepartij dubbel. Foto: Lex Tillemans.
Jan de Koning (l) en Kees van Oers in hun finalepartij dubbel. Foto: Lex Tillemans.

NK tafeltennis veteranen

Sport 394 keer gelezen

Spijkenisse - De marathon van Rotterdam was  afgelopen zondag natuurlijk hét sportevenement van de regio. Er was echter nog een sportfestijn, waarbij zeker ook even stil mag worden gestaan.

Bedoeld wordt het jaarlijks terugkerende Nederlands Kampioenschap Tafeltennis voor veteranen, waarvoor al sinds jaar en dag de Margriethal in Schiedam wordt afgehuurd. Een groots gebeuren met deelnemers uit het hele land, van Den Helder tot Maastricht.

De Spijkenisser tafeltennisvereniging 'De Repelaer' was dit keer ruim vertegenwoordigd. De afvaardiging bestond uit zeven leden. Gezelligheid en sportplezier staan voorop, maar het resultaat mag er ook zijn. In het dubbelspel (categorie 60+) maar liefst twee teams in de halve finales en een 2e prijs voor het duo Jan de Koning/Kees van Oers.  In het enkelspel was het weer raak: één  kwartfinale,  drie (!) halve finales en uiteindelijk een fraaie  2e prijs voor clubkampioen Paul de Haas.   

Aanstormend talent is er ook. In de categorie 40+ maakte Patrick Drenth voor het eerst zijn opwachting. Hij kwam bij zijn debuut al direct tot de derde plaats en dat belooft het nodige voor de toekomst.

  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant