Archieffoto: Peter de Jong
Archieffoto: Peter de Jong

Waterpolosters De Kempvis zijn klaar voor Wiekslag

Sport 92 keer gelezen

Vlaardingen- De waterpolosters van De Kempvis hebben met een verdienstelijke 7-5 (1-1, 1-1, 2-2, 3-1) nederlaag tegen titelkandidaat ZVVS een goed gevoel over gehouden voor de cruciale staartwedstrijd om 19.05 uur aanstaande zaterdag in het eigen Rivièrabad tegen Wiekslag.

'Alles is er op gericht dat we in de Bond tweede klasse blijven', stelde coach Peter Koster. 'We hebben het behoud van het tweedeklasserschap in eigen hand. We mogen in elk geval niet verliezen. Winnen we, dan zijn we meteen klaar.' De Kempvis kende met negen man personele problemen. 'Toch hebben we onze huid tegen ZVVS zo duur mogelijk verkocht en zat er vijf minuten voor tijd bij een stand van 5-5 zelfs een stunt in. ZVVS liet in de laatste vijf minuten zien dat het met twee rake klappen een stapje verder is dan wij.' Ilse Kuller kreeg in de laatste periode haar derde p-tje.

De Kempvis: Tinka den Haan; Britt van Yperen, Nina Vermeer (2 keer), Patricia van Nierop, Sofie Goudriaan, Ilse Kuller, Divera Bakker (2 keer), Daphne Verhulst, Sofie Kleinherenbrink (1 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant