HSV Spikes opende de competitie met een ruime zege op Islanders. Foto: Peter de Jong
HSV Spikes opende de competitie met een ruime zege op Islanders. Foto: Peter de Jong

Uitstekend start voor honkballers HSV Spikes

Sport 484 keer gelezen

Spijkenisse – De honkballers van HSV Spikes hebben zondag een mooie ouverture van de competitie beleefd. De ploeg van de nieuwe coach René Stoutjesdijk won op het eigen complex in de sportpolder met 18-6 van The Islanders, getraind door oud speler Sylvester Rozema.

'Dit is een hele mooie opening voor ons. Ik ben erg enthousiast over het team. Het is voor mij ook nieuw, al heb ik hiervoor een aantal jeugdteam getraind. Vandaag hadden we niet heel veel moeite om tot de overwinning te komen. We waren al na zeven inningen klaar met duel', zegt René Stoutjesdijk na afloop van de fraaie zege van de Spijkenissers.

Doel
De ploeg komt dit seizoen ook uit in de derde klasse van de honkbalcompetitie. Voor dit seizoen is een duidelijk doel gesteld. 'Het moet natuurlijk nog vorm krijgen, we hebben pas één duel gespeeld. Ik denk echter wel dat een positie bij de beste drie mogelijk moet zijn, dat is dan ook ons doel voor dit jaar', zegt Stoutjesdijk tot besluit. Zaterdagmiddag speelt de ploeg bij Schiedam 2.

Line Up Spikes:
Jerreld Sommeling; Armando Boksslag; Jerome Suiker; Clyde Carty; Patrick Gelderblom; Brian Sommeling; Marvin Goedegebuur; Remco Alberts; Rodney Jeltes en Shouendrick Gregoria.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant