Abbenbroek won zondag met 1-0 van SVV dat laatste staat. Foto's: Peter de Jong

Abbenbroek pas laat langs hekkensluiter SVV

Sport 407 keer gelezen

Abbenbroek – Het was zondag een mooie middag voor Abbenbroek, dat moest proberen te winnen van SVV, dat laatste staat in de competitie. De winst kwam er ook voor de ploeg van Bert van der Lijn. Het werd 1-0. Bij rust was er nog niet gescoord.

Het enige doelpunt van de middag kwam van de schoen van Jeroen Eerland. Eerland speelde door vele afwezigen als gelegenheidsspits bij Abbenbroek. 'Op de overwinning is werkelijk niets af te dingen. De Schiedammers hebben geen enkele kans gehad om te scoren. Daardoor maken we het onszelf erg moeilijk. Voor rust kregen we al vijf mogelijkheden en voordat we twintig minuten voor tijd scoorden hadden we ook al diverse mogelijkheden gehad. Het scoren is een beetje ons manco geworden. Dat lukt de laatste tijd niet zo goed', zegt elftalleider Marco van Diën na het duel.

Stand
Door de zege staat de ploeg nu gezamenlijk met LMO op de elfde plaats. Zondag is Besiktas de tegenstander. Bij winst komt men op gelijke hoogte met de Rotterdammers.