Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

Spivo neemt met nederlaag afscheid van de fans

Sport 91 keer gelezen

Spijkenisse- De volleybalsters van Spivo hebben met een 2-3 (25-22, 25-19, 16-25, 15-25, 9-15) nederlaag tegen Zaanstad 2 in de allerlaatste thuiswedstrijd van het seizoen eervol afscheid genomen van het publiek.

De Spijkenisser vrouwen, die op verplaatsing met 4-0 klop kregen, trokken de eerste set verrassend met 25-22 naar zich toe en leken met de tweede setwinst (25-19) op weg naar een nog grotere verrassing. Na een 2-0 voorsprong was de overwinning in zicht, maar Zaanstad begon zich te roeren. Spivo zakte na een 16-25 door een foutenlast door het ijs, waarop de Zaankanters met achtereenvolgens 15-25 en 9-15 geen spaan heel hielden van Spivo. Al met al snoepte de hekkensluiter in de Tweede Divisie C twee punten af van het talententeam van Zaanstad. Spivo speelt aanstaande zaterdag in Noord-Holland tegen de hoofdmacht van Zaanstad.

Spivo: Kirsten Moll, Angjeny Tolentino, Lisette Prens, Mariska Hommels, Jill van Rhee, Tessa Martherus, Kim Kegel, Sanne Kegel, Sanneke Seldenthuis, Rianne van der Stelt en Marieke van der Mark.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant