Foto's: Peter de Jong

Bernisse lonkt in paasweekend naar periode

Sport 325 keer gelezen

Heenvliet- Bernisse heeft in de strijd om plaats twee na de 2-0 nederlaag vorige week bij SNS thuis tegen Stellendam met een 2-2 (2-0) gelijkspel wederom twee kostbare punten weggegeven.

'We hebben het ons met dit puntenverlies niet gemakkelijker opgemaakt', stelde trainer Peter Hoek. 'Het wordt aanstaand weekend met de wedstrijden tegen De Jonge Spartaan op Paaszaterdag thuis en Herkingen '55 maandag uit best lastig, maar ik hoop dan we er toch met een periodetitel uit zullen komen.' De Bernissers waren tegen de Stellendammers overigens goed op weg, want Berry de Ridder met een reboundschot en Jeroen de Wit met een vrije trap in de kruising hadden hun ploeg een 2-0 voorsprong gegeven. Jeroen Brederland liet in de tweede helft, overigens zonder spelbepaler Jeroen de Wit, de kans op 3-0 liggen, waarop de bezoekers in de laatste tien minuten de plooien glad streek: 2-2. Bernisse voelt op plaats twee de hete adem van SNS. 'De ploeg heeft hard gewerkt, maar was aan het slot niet alert genoeg.'

Bernisse: Mitchell Dekker; Michael van der Velde, Mark Althusius, Roman Pardon, Jean Paul Kers; Jeroen Brederland, Jeroen de Wit (46. Marvin Jansen), Erik Hoek, Mo Baydar; Berry de Ridder (78. Mitchel Polet), Michel Hiwat.