Zuidland won zaterdag van Drechtstreek. Foto: Peter de Jong

Zuidland doet goede zaken tegen Drechtstreek

Sport 246 keer gelezen

Zuidland – Het was zaterdag een mooie middag in de kampioenstrijd van Zuidland in de tweede klasse D. De nummer twee Neptunes Schiebroek verloor en de nummer drie, Oude Maas, speelde gelijk bij hekkensluiter Pernis. Zelf won de ploeg van Adri van Tiggelen met 3-0 van Drechtstreek.

Bij rust was het net 1-0. Kort voor de thee werd Corly Bazoer gevloerd en mocht Marcel van den Berg vanaf elf meter binnen trappen. Dertien minuten voor het einde was het Sediq Walizada die voor 2-0 zorgde en drie minuten later bepaalde Corly Bazoer de eindstand op 3-0.

Prachtige dag
'Het is voor ons een prachtige dag. Zelf winnen we en de concurrenten laten punten liggen. Het was vandaag niet altijd top van twee kanten. Ik heb echter meer gekeken naar het team gebeuren, dat was uitstekend. Het is echt een team prestatie', zegt Adri van Tiggelen na afloop. De ploeg staat nu zes punten los van Neptunes, dat een wedstrijd minder speelde. Zaterdag is Papendrecht de tegenstander.