Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

SV Simonshaven is klaar voor derby tegen Hekelingen

Sport 185 keer gelezen

Rotterdam- SV Simonshaven heeft zich na de 9-1 aframmeling tegen SV Charlois uitstekend hersteld, door op De Vaan met 1-3 (0-0) te zegevieren over BZC/Zuiderpark.

'Het was een zwaar bevochten, maar verdiende overwinning', meende trainer Richard van der Werf. 'De 9-1 nederlaag werkte nou niet bepaald motiverend op de moraal, maar we hebben goed getraind en het verliep gewoon een stuk beter. We hadden thuis met 7-0 gewonnen, maar Zuiderpark pakte de laatste tijd ook wat meer punten en was ook nu een stuk lastiger.' De SV kwam in de tweede helft met goed voetbal op toeren. Dave van Dongen en twee keer invaller Jeroen de Kruik gaven hun ploeg een 0-3 voorsprong, waarop Zuiderpark in de laatste minuut de eer redde: 1-3. SV Simonshaven is klaar voor de derby aanstaande zaterdag bij Hekelingen.

SV Simonshaven: Bas Oster; Alex Weeda, Desney Hermsen, Yoran Belder, Kevin Francois; Tom Zuidmulder, Richard van Baalen, Dave van Dongen (82. Jeurissen); Kommeren, Sander van Dongen (60. De Kruik), De Vries (46. De Niet).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant