Archieffoto Peter de Jong

SCO '63 haalt het ook niet tegen Egelantier Boys

Sport 451 keer gelezen

Spijkenisse- 'Het is draaien en kappen, maar we scoren niet', wees trainer Serge Lopes na de 2-4 (1-2) nederlaag tegen Egelantier Boys op de slechts vier schoten, die in negentig minuten tijd zijn afgevuurd op de vijandelijke doelman.

SCO '63 begon met het openingsdoelpunt van Leonardo Mota Romero overigens goed aan de wedstrijd, maar na een halfuur spelen zakte het team van Lopes met een 1-2 achterstand bij rust dan ook in. De hekkensluiter in de vierde klasse F uit Spijkenisse domineerde qua voetbal de tweede helft, maar niet met doortastendheid. Dat deden de Rotterdammers, die met scherpe counters uitliepen naar 1-4, beter. Lennard Udenhout gaf de uitslag in de slotfase nog een wat dragelijker aanzien: 2-4. SCO '63 gaat aanstaande zaterdag het Spui over voor de Spuiderby tegen het hooggeplaatste NBSVV uit Nieuw-Beijerland.

SCO'63: Jeffrey; Lucien Juliana, Maylo de la Curt, Anthony Kouwenberg, Remy Verweij; BuBu, Ara Rahil, Reynold Molina, Michael Brumey; Leonardo Mota Romero, Melcom Tjon-a-Fon.