Foto: Peter de Jong
Foto: Peter de Jong

The Hurricanes te gehavend tegen Green Eagles

Sport 135 keer gelezen

Maassluis- The Hurricanes had een teveel aan personele problemen om Green Eagles eronder te houden. De Spijkenissers verloren het duel met 73-57 (17-15, 22-10 (39-25), 11-17, 23-15).

'Als je zoveel spelers moet missen vanwege werkzaamheden en blessures is het roeien met de riemen die je hebt. Maar gelet op de omstandigheden hebben de mannen het heel goed gedaan', complimenteerde coach Jurensli Willems het team dat in Maassluis in de hal verscheen. 'Positief is dat Joey van der Velde en Paul Moerland weer terug zijn van blessures. Daarnaast heeft Audrius Petravic uit het derde team het prima gedaan.' The Hurricanes heeft tot begin van de laatste periode goed meegedaan. 'We kwamen terug tot 56-54, maar misten op het laatst de kracht om bij te blijven. Wij scoorden in de laatste zes minuten slechts één keer tegen een run van vijftien punten voor Eagles.'

The Hurricanes: Overdiep (9 pnt), Tsang (12 pnt.), Girigorie (9 pnt.), Dos Santos (4 pnt.), Kaninda (7 pnt.), Petravic (12 pnt.), Moerland (2 pnt.), Van der Velde (2 pnt.).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant