Foto: Peter de Jong
Foto: Peter de Jong

Wessel Knol matchwinnaar voor HVOS

Sport 368 keer gelezen

Schiedam- Wessel Knol was de gevierde man bij HVOS door in de Groenoordhal tegen DWS zijn ploeg met een gericht schot de dikverdiende 34-35 (16-20) overwinning te bezorgen.

De formatie van Jaap Hagen bezet in de landelijke hoofdklasse D de gedeelde vierde plaats met Hellas 3 op gepaste afstand van de titelkandidaten WPK/Westlandia en HVV '70. De wedstrijd tussen DWS en HVOS zat met de goed scorende Remco Hagen (12 keer) als topscorer boordenvol spektakel. 'We hebben tot drie keer toe een gat geslagen van een punt of vijf, maar DWS kwam steeds weer terug in de wedstrijd. Het bleef spannend tot het einde', verklaarde de coach van HVOS. HVOS heeft lange tijd mee gedraaid om de prijzen, werd voor de beker pas in de verlenging van de kwartfinale uitgeschakeld door Oss. 'Daarna zaten we door blessures en pijntjes met een krappe selectie een tijdje in een mindere fase. Waren we compleet gebleven, dan hadden we zeker meegedaan om de prijzen', verklaarde Hagen de lichte terugval. HVOS kan aanstaande zondag om 12.00 uur in de Olympiahal optreden als reuzendoder door titelkandidaat HVV '70 een onaangename verrassing te bezorgen.

HVOS: Edwin Gerritse (Jeroen Versendaal); Remco Hagen, Arjan Sebel, Jeroen Weggen, Mathijs Loch, Mark Elbers, Raoul Knol. Mitchel Knol, Roy Pals.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant