Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

Zuidland laat concurrentie dichterbij komen

Sport 128 keer gelezen

Papendrecht- Zuidland heeft in de uitbeurt bij SC Amstelwijck met een 1-1 (0-0) gelijkspel twee dure punten laten liggen op weg naar het kampioenschap.

De spanning in de kopgroep van de tweede klasse D is te snijden nu het winnende NeptunusSchiebroek op een gelijk aantal verliespunten naast Zuidland is gekomen en het zegevierende Oude Maas, eveneens met een wedstrijd minder in de benen, op virtueel één punt van de Slanders is gekomen. 'Als je zelf niet wint blijft het spannend, maar in deze afdeling is alles mogelijk, want iedereen kan van elkaar winnen', wees trainer Adri van Tiggelen op de kleine verschillen. 'Maar goed, wij zitten op dit moment in een fase dat het allemaal wat minder lukt. En dat terwijl op Robert Michilsen na iedereen fit is. Er zaten nu zelfs vier basisspelers op de bank. Ik kan echter geen vinger op de zere plek leggen waar het aan ligt.' Corly Bazoer opende op het knollenveld na ruim tien minuten spelen in de tweede helft voor Zuidland de score (0-1), waarop SC Amstelwijck met een streep in de kruising halverwege gelijk maakte: 1-1. Robin van Buuren liet vlak voor tijd op drie meter van de goal de overwinning liggen. Zuidland speelt aanstaande zaterdag om 14.30 uur op Groot-Nibbeland tegen Drechtstreek.

Zuidland: Kevin de Kok; Bastiaan Monster (70. Roy van Vugt), Frank Molendijk, Martijn Terlouw (46. Marcel van den Berg), Mark Snijder; Maurice Wolters; Cediq Walizada, Mike Fiere (75. John van Tiggelen), Robin van Buuren; Léon van der Steen, Corly Bazoer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant