Droppie is eigenwijs, lief en kletst veel.
Droppie is eigenwijs, lief en kletst veel.

Droppie: eigenwijze kletstante

Algemeen 111 keer gelezen

Droppie is een zwart-witte ex-poes van ongeveer 2 lentes jong. Deze dame is op straat gevonden en naar het dierenopvangcentrum in Rozenburg gebracht. Droppie is een poes die weet wat ze wil en dit maakt zij vocaal duidelijk. Ze is ontzettend lief maar absoluut eigenzinnig.

Rijk alleen
Het lijkt er op dat ze graag buiten komt om een ommetje te maken. Andere katten vindt zij niet zo leuk dus daarom zoeken de medewerkers van het asiel een huis voor haar waar zij het rijk alleen heeft. Droppie kan ook uren onderuit gezakt in haar mandje liggen. Voor een spelletje is ze ook wel te porren. Ze houdt ervan om geaaid te worden en kan best bij kinderen ouder dan 12 jaar geplaatst worden. Bent u op zoek naar een lieve, eigenzinnige kletstante en heeft u een tuin, kom dan snel eens bij haar kijken. Het wordt erg gewaardeerd wanneer u een afspraak maakt, want Droppie heeft een volle agenda. Zo mooi zijn krijgt ze niet voor niets maar vergt wat poetswerk.

Afspraak
De Dierenopvang Rozenburg ligt aan de Laan van Nieuw Blankenburg 384. U bereikt het asiel via 088-3437171. Jaarlijks worden er in de regio Rijnmond zo'n 5000 dieren voor korte of langere duur opgevangen in de dierenopvangcentra van Dierenbescherming Rijnmond.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant