OHVV leverde zondag niet genoeg strijdt tegen Excelsior '20. Foto: Theo van Kralingen
OHVV leverde zondag niet genoeg strijdt tegen Excelsior '20. Foto: Theo van Kralingen

OHVV hekkensluiter na verlies tegen Excelsior '20

Sport 346 keer gelezen

Oudenhoorn – OHVV zit in de hoek waar de klappen vallen. Zondag na de nederlaag tegen Excelsior '20 is de ploeg afgezakt naar de allerlaatste plaats. De Schiedammers wonnen aan de Eeweg met 0-1.

'We hebben nul kansen gecreëerd. Zij hebben één kans gehad en daaruit wisten ze dan ook te scoren. Het was echt niet best. Bij de tegenstander had ik meer het idee dat ze wisten dat er strijd geleverd moest worden. Het was een echt degradatieduel waarin het 0-0 had kunnen worden. Op basis van de geleverde strijd, is de overwinning voor Excelsior '20 wel verdiend', meent trainer Arie Horstink.

Ranglijst
Door de nederlaag kon Excelsior '20 in de stand over OHVV heen komen. Samen met Groeneweg heeft de ploegen nu achttien punten. OHVV heeft twee punten minder. Er zijn nog zes duels te gaan in de tweede klasse D. Daarin treft OHVV drie ploegen uit de top vier. Aankomende zondag is de nummer twee van de competitie TOGB de tegenstander.

Opstelling OHVV:
Rick Groenendijk; Davey van Velsen; Michiel Tange (65 Thomas Biesheuvel); Jan Kees den Hartog (20 Aron van der Steen); Stephan Berkman; Mitco Milojevic; Slavisja Milojevic; Chris Peeters; Yannick Ponit (75 Raymond Berkman); Ramon van der Bie en Jarno Huisman.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant