SCO '63 deed wat het kon, maar de punten gingen naar Oud-Beijerland. Foto: Peter de Jong.

SCO '63 de complimenten en Oud-Beijerland de punten

Sport 261 keer gelezen

Spijkenisse- Serge Lopes werd overspoeld met complimenten, maar de spelers van Oud-Beijerland verlieten met een 0-3 (0-0) overwinning tegen SCO '63 het sportpark Oostbroek en stapten met drie punten in de tas op het pontje bij Hekelingen over het Spui richting Oud-Beijerland.

'We hebben één van de betere wedstrijden van het seizoen gespeeld, maar bij 0-0 misten we in de tweede helft alleen voor de keeper twee opgelegde kansen om Oud-Beijerland op de knieën te krijgen. Twee fouten van Remy (Verweij, DR), waarvan een onnodig weggegeven strafschop binnen vijf minuten zo rond het uur, heeft ons de overwinning gekost. Bij 0-2 was de wedstrijd gespeeld. Het is jammer en frustrerend tegelijk dat we geen afmaker hebben in het team om het goede voetbal lonend te maken, anders hadden we beslist hoger gestaan', aldus trainer Serge Lopes. De hekkensluiter in de vierde klasse F speelt aanstaande zaterdag aan de Rotterdamse Spinozaweg tegen middenmoter DRL. 'We gaan weer ons best doen om met strijdbaar voetbal tot een goed resultaat te komen.'

SCO'63: Jeffrey; Lucien Juliana, Maylo de la Curt (83. Victor Kendric), Anthony Kouwenberg, Remy Verweij (75. Kevin van Everdingen); Michael Brumey, Reynold Molina, Ara Rihal, Lennard Udenhout; Leonardo Mota Romero, Melcom Tjon-a-Fon.