Archieffoto Peter de Jong

Hekelingen delft onderspit tegen ervaren SV Charlois

Sport 109 keer gelezen

Rotterdam- Hekelingen is er met een 3-1 (2-0) nederlaag niet in geslaagd om in Rotterdam-Zuid opponent SV Charlois van zich af te houden.

'Charlois heeft gewoon een goede ploeg', stelde trainer Ad Reijtenbagh. 'Het is alleen jammer dat we Charlois met een domme terugspeelbal al na tien minuten spelen in de wedstrijd hebben geholpen.' Kenan Dedeci liet op slag van rust de kans op de belangrijke aansluiter liggen. Vlak voor tijd scoorde Hekelingen nog tegen door een eigen inzet van een verdediger van Charlois: 3-1. Frank Luyten moest vanwege een hamstringblessure na een halfuur spelen het veld verlaten. Hekelingen speelt aanstaande zaterdag om 14.30 uur op het Sportpolderpark tegen koploper GOZ uit Mijnsheerenland.

Hekelingen: Dijkshoorn; Rombouts, Luyten (30. Povinelli), Boere, Spitters; Hosten, Wertz, Andersen, Dedeci (75. Dijkhuizen); Cheikh, Cingu (75. Tsouli).