Archieffoto: Peter de Jong

SC Botlek haalt een punt bij concurrent Drechtstreek

Sport 262 keer gelezen

Papendrecht – SC Botlek heeft in de strijd tegen degradatie een punt behaald bij concurrent Drechtstreek. Beide ploegen hebben na de 2-2 van zaterdag nu 19 punten, twee punten meer dan Strijen dat op een degradatieplek staat.

De ploeg uit Spijkenisse kwam op sportpark Oostpolder wel op voorsprong. Het was John Ackon die voor de 0-1 zorgde. Na twee foutjes wist de thuisploeg twee keer het net te vinden. Hiervoor waren al kansen voor SC Botlek. Pas in de allerlaatste minuut was het een vrije trap van invaller Richard Raam die voor de puntendeling zorgde.

Vele gezichten
'Het was een wedstrijd met vele gezichten. We komen onder druk te staan, zij hadden vier aanvallers. Toen we onder de druk uit kwamen wisten wij te scoren. Vervolgens geven we het weg en scoren zij twee keer. Na rust was het hetzelfde beeld. In de laatste minuut scoren we de gelijkmaker. Ik ben blij met een punt, maar we hebben ons tekort gedaan', meent Rinus Schrijver. Zaterdag speelt men tegen VV Pernis dat laatste staat.