In Hellevoetsluis sloot Tweede Kamerlid Foot van Oosten zich bij het campagneteam aan. Foto: VVD via twitter.
In Hellevoetsluis sloot Tweede Kamerlid Foot van Oosten zich bij het campagneteam aan. Foto: VVD via twitter.

‘VVD on tour op Voorne Putten’

Politiek 80 keer gelezen

Nissewaard - De aankomende Provinciale staten- en waterschapsverkiezingen op 18 maart zijn voor de VVD belangrijk. Ze zoeken dus op de valreep de kiezers op.

Afgelopen zaterdag is door enthousiaste VVD'ers, waaronder niet alleen raadsleden en wethouders, maar ook kandidaten voor de Provinciale Staten en het waterschap, een tour gemaakt langs verschillende winkelcentra op Voorne-Putten door enthousiaste VVD'ers. In Nissewaard werden Zuidland en Spijkenisse bezocht.


'Het is ontzettend leuk om te zien dat onze partij zo sterk is en we zoveel gemotiveerde VVD'ers op de been kunnen krijgen om de kiezer te overtuigen om koers te houden', was de reactie van Mirjam Nelisse, nr. 9 op de kandidatenlijst voor de Provinciale Staten. Ook Jaap Heijndijk, lijstduwer voor het waterschap Hollandse Delta, kijkt tevreden terug. 'We hebben vandaag veel kiezers gesproken en kunnen overtuigen om de VVD wederom het vertrouwen te geven.' Wel is het volgens hem zaak om koers te houden, na de pittige jaren die we achter de rug hebben.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant