Doelman Henk de Bruijn bleef de situatie veelal meester tegen De Gouwe. Foto's: Peter de Jong.
Doelman Henk de Bruijn bleef de situatie veelal meester tegen De Gouwe. Foto's: Peter de Jong.

De Kempvis geeft De Gouwe lesje in waterpolo

Sport 635 keer gelezen

Spijkenisse- De waterpoloërs van De Kempvis hebben met een 12-5 (4-0, 3-0, 2-4, 3-1) overwinning flink uitgehaald tegen Z&PC De Gouwe.

'We hebben één van de betere wedstrijden gespeeld', meende Nico van Nieuwamerongen. 'De Gouwe bezet weliswaar de voorlaatste plaats in de afdeling, maar we wonnen uit met 9-11, hebben daar alle moeite gehad en nu liepen we op de derde periode na overtuigend over hen heen.' De Kempvis walste in de eerste periode met 4-0 over De Gouwe heen, waarop het in periode drie doorliep naar 7-0, vervolgens in het derde deel naar 9-0, maar door vier treffers kwamen de Gouwenaren weer terug tot 9-4. 'Het liep even niet lekker, waarop ik het basisteam uit het water heb gehaald voor de jonge mannen. Het liep meteen een stuk beter en de andere spelers stonden gelijk op scherp.' De Kempvis bouwde de voorsprong vervolgens uit naar 12-5. De Kempvis heeft zich in de Bond derde klasse A opgewerkt naar de gedeelde vierde plaats. De Kempvis speelt aanstaande zaterdag om 19.00 uur in het Sportfondsen Maesemunde in 's-Gravenzande tegen titelkandidaat Westland.

De Kempvis: Henk de Bruijn; Remco van der Werf (1 keer), Djurre Haitsma (1 keer), Marcel Bakker, Bas Havelaar (1 keer), Max van Drongelen (1 keer), Remco van Nierop, Menno de Vries (1 keer), Joost van Nieuwamerongen, Peter Verschoor (3 keer), Alex Weijts (3 keer), Kerem Tunca (1 keer), Sidney Davids.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant