De mannen van The Hurricanes gingen zondagavond na verlenging onderuit. Foto's: Peter de Jong

Basketballers na verlenging onderuit tegen UVVSVOB

Sport 111 keer gelezen

Spijkenisse – De basketballers van The Hurricanes leken afgelopen zondagavond een goede stap te zetten richting een overwinning op UVVSVOB uit Utrecht. Echter een verlenging gooide roet in het eten en de Spijkenisser ploeg verloor met 90-96.

De start was uitstekend. In het eerste kwart werd het 19-8, vervolgens 24-15, waardoor het 43-23 bij rust stond. Vervolgens werd het 14-24 en 27-37. Hierdoor was er vijf minuten verlenging nodig en daarin wonnen de Utrechters met 6-12.

Weinig spelers
'Zij hadden echt een goede derde kwart. Daarvoor stonden wij voor. We krijgen een aantal lastige tegenstanders de komende tijd en dit was er één van. Door de nederlaag zakken we naar de zesde plaats', meent trainer Jurensli Willems. De oefenmeester kon slechts over zeven spelers beschikken. Volgende week hoopt hij weer op meer mensen te kunnen rekenen. Dan staat het treffen met RZ op het programma. Die ploeg heeft slechts twee punten en staat op de laatste plaats in de tweede divisie.