Archieffoto Peter de Jong

SCO'63 krijgt er vijf om de oren tegen WCR

Sport 76 keer gelezen

Spijkenisse – Het is echt een jaar waarin het overbruggen is voor SCO'63. De ploeg vertoefd op de laatste plaats in de vierde klasse, het laagste niveau dat er is. Zaterdag verloor de ploeg van Sergio Lopes opnieuw, het werd met 0-5 aan de kant gezet door WCR. Bij rust was het kwaad al geschied, 0-4

'Het was weer een geval van vier persoonlijke fouten, waaruit de treffer voor rust vallen. Dan loop je al snel achter de feiten aan. Onze aanvallers waren er niet en dan speel je met jongens die dit niveau ook nog niet aankunnen. WCR is zeker geen ploeg waarvan we zouden moeten verliezen. We hebben echter geen kansen gehad', meent Lopes na afloop. Zaterdag is Oud Beijerland de tegenstander. Die ploeg staat op de vierde plaats. SCO'63 blijft op de laatste plaats staan met drie punten achterstand op BZC/Zuiderpark. Van de tegenstanders onderin komt men deze maand alleen Spartaan '20 tegen.