Archieffoto Peter de Jong

Hekelingen krijgt flink pak slaag bij Zinkwegse Boys

Sport 171 keer gelezen

Zinkweg – Hekelingen heeft zondag een flink pak slaag gekregen in het duel met Zinkwegse Boys. De ploeg van Ad Reijtenbagh verloor met 6-0. Bij rust was de schade beperkt gebleven tot één treffer voor de ploeg uit de Hoekse Waard.

'Net na rust krijgen wij de kans om de gelijkmaker te maken. Dat doen we niet. Voor rust hadden we al kansen via Thode en Chiza. Na het missen van de 1-1 komen we op 2-0 achterstand. Toen was het verzet gebroken. We scoren toch al moeilijk. Voor rust kregen zij genoeg kansen, maar bleef het beperkt tot één treffer. Het zat er niet in', meent Ad Reijtenbagh na de nederlaag. Hekelingen staat negende in de vierde klasse. Zaterdag is de inhaalwedstrijd met FC Charlois.