Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

SC Botlek zet reddingsactie door tegen Strijen

Sport 141 keer gelezen

Strijen- SC Botlek heeft het herstel voor lijfsbehoud in de tweede klasse D na de 2-1 overwinning tegen Lombardijen met een knappe 0-2 (0-1) overwinning tegen Strijen doorgezet.

'Vlak na de wedstrijd tegen Lombardijen heb ik al tegen de spelers gezegd Strijen met alle energie aan te pakken en te gaan voor de overwinning, want anders zou de prestatie tegen Lombardijen voor niets zijn geweest en dat hebben de spelers goed begrepen', verklaarde de gelukkige trainer Rinus Schrijver. 'De ploeg heeft collectief de mouwen opgestroopt en geknokt voor wat het waard was.' SC Botlek kwam zoals verwacht onder druk te staan, maar na een kwartier spelen begon het te lopen bij de Botlekkers. Vlak voor rust kreeg de SC de beloning door een doelpunt van Nasser Abdalla: 0-1. Uitblinker Ralf van der Meer bepaalde de eindstand tegen tien Strijenaren op 0-2.

SC Botlek: Rijsdijk; Michilsen, Kenny Lopes Cruz, Leurs, Klaris; John Lopes Cruz; Jamal Abdalla (75. Hoendersloot), Pols, De Winter; Nasser Abdalla, Ackon (15. Van der Meer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant